Idealna linija #19: motokros, cestno hitrostni motociklizem in podmladek v motošportu

Devetnajsta oddaja sezone vam razkriva dogajanje na Pokalu narodov v motokrosu in obračune na grobniškem dirkališču, kjer je potekala zadnja dirka sezone državnega prvenstva v motociklizmu, seznanili pa se boste lahko tudi s podmladkom v slovenskem motošportu in kartingu.


Slovenska motokros reprezentanca v postavi Tim Gajser, Jan Pancar, Jaka Peklaj je pod vodstvom selektorja Saše Kragalje na Pokalu narodov v Angliji zasedla 7. mesto ter postavila najboljši rezultat, odkar se udeležuje tega tekmovanja. Cestno hitrostni motociklisti so zadnjič v sezoni merili na dirki državnega prvenstva. Po preizkušnji na Grobniku smo dobili državna prvaka v razredih superbike in supersport 600. Vsako sezono se v konkurenci panog pod okriljem AMZS v državnem prvenstvu pojavijo novi mladi obrazi. Kaj si želijo najmlajši vozniki in voznice, ki vozijo brezkompromisno in pogumno ne glede na pogoje za dirkanje - kaj jih žene in s kakšno vnemo pristopajo k dirkam za državno prvenstvo Slovenije pod okriljem AMZS, boste izvedeli v novi bonus zgodbi.

Vabljeni k ogledu!

 

Ključne besede


AMZSTim GajsermotokrosJan PancarJaka Peklajdržavno prvenstvocestno hitrostni motociklizemlicencadržavni prvakEnej LogarAleš BrzinPokal narodov