Poziv tekmovalcem za predloge sprememb pravilnikov

AMZS poziva vse tekmovalce, da tvorno prispevajo predloge za spremembe panožnih pravilnikov.


Avto-moto zveza Slovenije, krovna organizacija za karting in motošport v Sloveniji, poziva tekmovalce, da se s predlogi vključijo v morebitne spremembe panožnih pravilnikov. Vse predloge oziroma predlagane spremembe bo obravnavala pristojna panožna komisija, ki bo sprejete spremembe/predloge dala v obravnavo strokovnemu svetu AMŠ.

Društva naj morebitne predloge sprememb pravilnikov pošiljajo le za panoge, v katerih se njihovi člani aktivno udjestvujejo v okviru tekmovanj pod okriljem AMZS. Priporočeno je, da se pred pošiljanjem predlogov sprememb društva aktivno posvetujejo s tekmovalci v posameznih panogah. V predlogih društev naj bo jasno navedeno, za katero panogo se podaja predlog spremembe in na kateri člen se sklicuje ter se zraven zapiše predlog oziroma popravek/dopolnitev posameznega člena. V okviru predlogov se lahko poda tudi smiselne dopolnitve posameznih členov, ki lahko v nadaljevanju razprave vodijo do novega člena ali pravila.

Primer:

PRAVILNIK DRŽAVNEGA PRVENSTVA AMZS V CESTNO HITROSTNEM MOTOCIKLIZMU ZA SEZONO 2020

  • Člen: 5.4. Pnevmatike Uporablja se pnevmatike premera velikosti 17 palcev. Dežne pnevmatike se uporablja samo v primeru, če je vodstvo dirke le-to označilo za mokro dirko ali trening.

Predlog spremembe:

  • Člen: 5.4. Pnevmatike Uporablja se pnevmatike premera velikosti 17 in 18 palcev. Dežne pnevmatike se uporablja samo v primeru, če je vodstvo dirke le-to označilo za mokro dirko ali trening.

Predloge sprejemamo do 30. oktobra 2020. Predlogov prispelih po tem datumu se na pristojnih panožnih komisijah ne bo obravnavalo.

Ključne besede


AMZSPravilnikpredpisipravilapredlogipanožna komisijastokovni svet