AMZS in HAK – dolgoletno sodelovanje za boljšo pomoč na cesti

Novice

Poslovno in prijateljsko sodelovanje med AMZS in hrvaškim partnerskim avtomobilskim klubom HAK ima dolgo tradicijo. Tokrat je delegacija AMZS pod vodstvom predsednika Leopolda Pungerčarja obiskala hrvaške kolege v Zagrebu, kjer so se srečali z novim predsednikom HAK-a, Ivom Bikićem, in pozdravili preostalo ekipo.


Sodelovanje med AMZS in HAK se že vrsto let izkazuje kot izjemno uspešno, predvsem pri pomoči na cesti za člane obeh klubov. V letošnjem letu so hrvaški kolegi do septembra več kot 260-krat priskočili na pomoč članom AMZS, med drugim tudi kolesarjem, kar še dodatno potrjuje odlične odnose in učinkovitost obeh klubov. 

Ali ste vedeli ...
AMZS članstvo zagotavlja tudi pomoč na cesti za kolesarje – v Sloveniji, na Hrvaškem in v Avstriji.

Poleg pomoči na cesti je pomemben del sodelovanja tudi izmenjava izkušenj in dobrih praks, kjer oba kluba gradita na medsebojnem učenju in izboljševanju storitev za svoje člane. To poslovno partnerstvo tako še naprej utrjuje tesne vezi med Slovenijo in Hrvaško ter zagotavlja varnost in pomoč na cesti v obeh državah.

AMZS se zahvaljuje kolegom iz HAK-a za odlično sodelovanje in se veseli nadaljnje krepitve partnerskih vezi.

 

AMZS Premium - za brezskrbne poti, tudi v tujini

V enem paketu imate pomoč na cesti ter zdravstveno in turistično zavarovanje v tujini. Če sklenete družinsko članstvo, je zavarovana vsa družina. AMZS članstvo je vezano na voznika, ne na prevozno sredstvo, zato lahko prednosti koristite za različna prevozna sredstva, ki jih uporabljate, četudi niso vaša last.

Sklenite ali nadgradite svoje članstvo