Bodite del Guinnessovega rekorda s Tomosovimi motocikli

Novice

Vabljeni na 25. obletnico Slovenske veteranske avto-moto zveze 28. septembra 2024 v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem in sodelujte pri Guinnessovem rekordu z registriranimi mopedi znamke Tomos!


AMZS v sodelovanju z AMD Šmartno ob Paki – Društvom ljudske tehnike, ki je med več kot sto članicami AMZS še posebej zavezana ohranjanju tehniške dediščine, vabi vse ljubitelje starodobnikov in mladodobnikov na 25. obletnico Slovenske veteranske avto-moto zveze (SVAMZ), ki bo 28. septembra 2024 od 9. ure dalje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. V sklopu prireditve bo tudi dogodek "Guinnessov rekord" z mopedi znamke Tomos. Sodelujejo lahko samo registrirani tomosi (kopija prometnega dovoljenja je obvezna in je vstopnica na poligon), neregistrirani mopedi pa se lahko udeležijo razstave vozil v sklopu obletnice SVAMZ. Če imate torej doma tomosa, še toliko bolj vabljeni, da se dogodka udeležite in s tem pripomorete k postavitvi rekorda.

 

AMZS pomaga tudi voznikom starodobnikov!

AMZS članstvo je vezano na osebo, ne na prevozno sredstvo, kar pomeni, da nudimo pomoč na cesti, ne glede čigavo in katero prevozno sredstvo uporabljate, pri tem pa AMZS pomoč na cesti ni pogojena s starostjo vozila, kar pomeni, da pomagamo tudi voznikom starodobnikov. (Avtomobilska asistenca pri zavarovalnicah je vezana na vozilo, kar pomeni, da je treba plačati za vsako vozilo posebej, poleg tega številne zavarovalnice asistence ne nudijo, ko vozilo preseže določeno starost.)

V AMZS centrih po vsej Sloveniji pa lahko opravite homologacijo, tehnični pregled in registracijo vaših vozil ter sklenete zavarovanje in kupite dokumente, ki jih za vožnjo potrebujete (npr. e-vinjete). Člani AMZS lahko pri številnih storitvah v AMZS centrih izkoristijo članski popust.

 

Še niste član?

Včlanite se in si zagotovite poti brez skrbi ter druge prednosti AMZS članstva.

Klik do članstva