AMZS pripeljal drive-in kino na Koroško: filmski večer pred AMZS Dravograd

Novice

Na zadnji petek pred novim šolskim letom je AMZS v Dravogradu pripravil filmski večer in prvič sploh na Koroško pripeljal drive-in kino doživetje z ogledom filma Jaz, baraba 4 iz udobja avtomobilov.


Na zadnji petek pred začetkom novega šolskega leta, 30. avgusta 2024, se je v Dravogradu odvijal prav poseben dogodek. AMZS je z Avto-moto društvom Dravograd in v sodelovanju s Kinom Bežigrad prvič na Koroško pripeljal drive-in kino doživetje, ki je navdušilo obiskovalce vseh starosti. Parkirišče pred AMZS Dravograd se je prelevilo v pravo filmsko prizorišče, kjer so obiskovalci iz udobja svojih avtomobilov uživali v ogledu animirane akcijske komedije Jaz, baraba 4.

Za dodatno sproščeno vzdušje in zaradi velikega zanimanja je AMZS poskrbel tudi za ležalnike, kjer so se obiskovalci lahko udobno namestili. Vsi obiskovalci so prejeli brezplačno pokovko, medtem ko je Turistično društvo Dravograd postreglo okusne ocvrte miške. Za zabavo sta poskrbela AMZS Super junaka Anja in Marko, ki sta najmlajšim razdelila nekaj odsevnikov za večjo vidnost in varnost na šolskih in drugih poteh. Posebno čast dogodku je izkazal župan občine Dravograd Anton Preksavec, ki je s svojo prisotnostjo podprl to edinstveno filmsko izkušnjo na Koroškem. 

V AMZS Dravograd na enem mestu poskrbimo za vse, kar potrebujete za svojo varno mobilnost!

 

Do AMZS članstva enostavno prek spleta!

Do poti brez skrbi, doma in v tujini, z le nekaj kliki.

Včlanite se