Roza izziv za ženske v motošportu v Slovenji vasi

V torek, 31. avgusta 2021, se bodo nekdanje in aktivne tekmovalke v motošportu in kartingu srečale v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi. Vabljene tudi dame, ki si želijo doživeti adrenalin dirkaške piste, pa doslej za to (še) niso imele priložnosti.


Komisija za ženske v motošportu, ki deluje v okviru Strokovnega sveta za avto-moto šport pri Avto-moto zvezi Slovenije, nacionalni športni zvezi za motošport in karting, vabi vse aktivne tekmovalke ter tiste, ki so nekoč dirkale, a še vedno hlepijo za dozo adrenalina, pa tudi vse, ki so si to od nekdaj želele, a niso našle prave priložnosti, na srečanje v AMZS Center kartinga in moto športa v Slovenji vasi, kjer bo v torek, 31. avgusta 2021, ob 16. uri, družabna karting dirka – Roza izziv. 

Prijavite se lahko na tej povezavi do 26. avgusta 2021. Dogodek je brezplačen. 

Video: Dame po idealni liniji 

Mamice lahko s sabo pripeljete tudi otroke, saj bo zanje organizirano varstvo oziroma animacija.

Pred družabnim delom dogodka bo ob 14. uri sestanek Komisije za ženske v motošportu,  ki jo sestavljajo predsednica Lucija Sajevec ter članice Nina Jerančič, Sanja Smrdelj, Ines Pezić in Romana Zrnec, z aktivnimi tekmovalkami oziroma imetnicami tekmovalne licence. "Srečanje bo priložnost, da si izmenjamo predloge, izrazimo želje, izpostavimo probleme, predvsem pa, da si zastavimo nove izzive. Želimo si tudi vašega mnenja, kaj bi vas in ženske, ki jih poznate, pritegnilo in motiviralo, da bi postale (ali bile še bolj) aktivne na področju motošporta," so o namenu sestanka izpostavile članice komisije.

Članice Komisije za ženske v motošportu pri AMZS se nadejajo dobre udeležbe na srečanju in nato tudi družabni karting dirki z imenom Rozza izziv.


Udeleženke bodo morale upoštevati vse ukrepe in priporočila pristojnih institucij za preprečevanje širjenja novega koronavirusa in s tem povezane bolezni covid-19. Poskrbljeno bo tudi za motošportni podmladek. 

Ključne besede


AMZSLucija SajevecSlovenja vasAMZS Center kartinga in moto športakomisijaŽenske v motošportuInes PezićNina JerančičSanja SmrdeljRomana ZrnecRoza izziv

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

43

Priljubljenost članka

43

Shrani

Delite s prijatelji