Zavrtite v poletje s Pravim prijateljem

Novice

Zaključek šolskega leta bo v Črnomlju še posebej vesel. V AMZS centru Črnomelj za vas pripravljamo dogodek za vse generacije z veliko presenečenji.



Vabimo vas, da se nam v sredo, 24. junija 2020, med 10. in 17. uro pridružite v AMZS centru Črnomelj. Ob zaključku šolskega leta smo pripravili vrsto brezplačnih aktivnosti za vso družino – kolo sreče, otroški prometni poligon za najmlajše obiskovalce in simulator varne vožnje za malo starejše.

Šolarje, ki bodo pokazali spričevalo, čaka sladka poletna osvežitev, nismo pa pozabili niti na pogostitev z lokalnimi dobrotami.

Za sproščeno vzdušje bo skrbel DJ, ki bo vrtel poletne uspešnice vseh generacij, obiskal pa nas bo tudi naš super junak Marko.

Bodite z nami in poskrbite za zapomnljiv skok v poletje. Obljubljamo, da bo dan v družbi Pravega prijatelja sproščen in zabaven, z udeležbo v preventivnih aktivnostih pa boste dodali tudi svoj prispevek v mozaik varne mobilnosti.

 

Ključne besede


AMZSpoletjeAMZSkrbni

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

20

Priljubljenost članka

20

Shrani

Delite s prijatelji